Endre en påmelding

Du kan enkelt endre en påmelding på iSonen hvis arrangøren tillater det.

Vanligvis er alle påmeldinger bindende, men arrangøren kan gi mulighet for endringer frem til en bestemt dato og klokkeslett.

For å endre en eksisterende påmelding, naviger deg frem til arrangementet inne på iSonen. Det gjør du enklest ved å gå fra Menyen, velge "Deltager" og så "Mine arrangement".

På arrangementssiden trykker du på "Påmelding" og så "Endre påmelding".

Du får nå opp en oversikt over påmeldingen.

På høyre side ser du navnet til deltagerne som er på påmeldingen. Trykk på "Endre"-knappen ved siden av navnet for å endre påmeldingen til den aktuelle deltageren.

Du kan nå gjøre endringer til påmeldingen og legge til eller fjerne aktiviteter.

Merk!

Ved en endring av en påmelding, vil iSonen automatisk kreditere beløpet som opprinnelig ble betalt og så be deg om å betale det nye beløpet.