Endre klasse og øvelse på et arrangement

Det er mulig å endre en klasse eller øvelse til en øvelse som er opprettet, uten å måtte opprette alt på nytt.

En kan endre en øvelse så lenge ingen deltagere er påmeldt øvelsen. Ønsker en å endre en øvelse som har deltagere, må deltagerne først flyttes til en annen øvelse eller meldes av.

For å endre en øvelse må du inn på endring av arrangementet. Dette gjøres enklest om du går til "Oversiktssiden for arrangementet" og så "Endre arrangement" og "Rediger".

Gå til steg stegh 8 - øvelser, hvor du får en oversikt over alle øvelsene på arrangementet. Trykk så på de 3-prikkene "..." og gjør endringen du ønsker. Avslutt med å trykke på "Oppdater øvelse". Øvelsen vil nå være oppdatert i henhold til endringene som ble gjort.

Det er og mulig å redigere flere øvelser på en gang. Se her for en forklaring.