Manglende lisensnummer

iSonen vil alltid prøve å hente rett lisensummer på alle deltakere til arrangementet. iSonen støtter lisensnummer fra NIF og iSonen sine lisensløsninger.

I noen tilfeller kan en oppleve at lisensnummeret ikke blir hentet ned og vist på en deltager. Dette kan f.eks. skje om deltager har kjøpt lisens etter at de meldte seg på arrangementet.

Ser du deltagere som mangler et lisensnummer, kan du få iSonen til å kontrollere på nytt om deltageren har en gyldig lisens. Kontrollen kan du starte ved å gå til "Oversiktssiden for arrangementet", "Behandle deltakere" og så velge "Oppdater lisensnummer"

Obs!

Om en deltager er lagt til manuelt og mangler Person ID vil iSonen ikke klare å se om deltageren har en gyldig lisens.