Rabattkoder

Tilby rabattkoder til dine deltagere

Som arrangør kan en tilby rabattkoder til sine deltagere.

iSonen tilbyr å opprette én eller flere rabattkoder på et arrangement, hvor rabatten gis til deltager gjennom et prosentvis avslag i prisen.

En deltager må få rabattkoden utdelt av arrangøren, og vil fungere for hele påmeldingen. Det er ikke mulig å bruke flere forskjellige rabattkoder på én påmelding, men gjør deltageren flere enkeltpåmeldinger kan samme rabattkode brukes igjen.

Hver rabattkode er unik for hvert arrangement. Som arrangør må en derfor opprette rabattkoder for hvert arrangement om en ønsker å tilby dette.

Slik oppretter en rabattkoder

Opprette nye rabattkoder er enkelt, og kan gjøres når en oppretter et nytt arrangement. Det er og mulig å legge til koder i etterkant.

Ved opprettelse av nytt arrangement er valget med rabattkode tilgjengelig på det siste steget i flyten, "Betaling og fakturering - Steg 10". Nederst på siden er det et valg som heter "Opprett rabattkode".

For å opprette en ny rabattkode, angi et navn for koden og et prosent-tall som blir den prosenten deltageren får i avslag.

Eks. Rabattkode "SOMMER20" og prosent "20" vil gi deltageren 20% i rabatt.

Merk at koden ikke kan inneholde mellomrom eller spesialtegn og prosenttallet skal angis uten bruk av prosenttegn (%).

Trykk på "Opprett rabattkode" for å opprette koden.

Koden blir nå lagt i en liste på høyre side, og du får muligheten til å opprette flere koder.

Ønsker du å slette en kode kan du trykke på ikonet for søppelbøtten.

Oversikt over rabattkoder og opprette flere koder

Inne på oversiktssiden til arrangement vil en se en oversikt over de rabattkodene som er opprettet.

Fra her er det enkelt å kopiere koder for deling. Klikk på koden og den blir lagt i minnet og kan så limes inn andre steder.

For å legge til flere koder eller slette eksisterende rabatter trykker en på de tre brikkene øverst til høyre i boksen.